DIVENDRES (2011-2012)

La periodista segueix l'actualitat i l'entusiasma viure el minut a minut de la informació. Li interessen els temes socials, la psicologia, l'economia, la cultura... De fet, la seva motivació és conèixer tot tipus de gent i opinions i sempre té preguntes i reflexions pels convidats. "Divendres" és l'espai on la Núria pot desenvolupar aquest paper polifacètic, on escoltarà, al costat d'en Xavi Coral, savis, catedràtics, metges o ciutadans anònims que tenen una història per explicar.

info

EL CLUB RESPON (2009-2010)

Programa que respon les preguntes de socis i aficionats al Barça a través dels professionals del Club. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes a elclubrespon@fcbarcelona.cat i/o enviar un sms al 5933 posant la paraula CLUB i el vostre nom i cognom i la pregunta!

Realització: Alfred González
Producció: Maria Vendrell
Càmeres: Mediapro

info

EL QUADRAT VERD (2008-2009)

‘El Quadrat Verd’ és un programa d’entrevistes de Barça TV en què a través de converses amb diferents personatges del món de l’esport, la política, la cultura o la comunicació, es reflexiona sobre el FC Barcelona, el futbol i la vida. L’espai està presentat per Núria Coll i Jordi Llavina.

Realització: Alfred González i Adrià Vila
Càmeres: Mediapro

Emissió: dimecres a les 22h.

fcbarcelona.com

DON ANDRÉS, EL CRACK DISCRET

Entrevista especial a Andrés Iniesta emesa el 7 de maig de 2009, l’endemà del gol contra el Chelsea al minut 93 que significaria el pas del Barça a la final de la Champions a Roma.

Realització: Adrià Vila
Càmeres: Mediapro

El Mundo Deportivo

FC Barcelona

Entrevista a Ernest Benach

DE BOCA EN BOCA (2007-2009)

Programa setmanal d’entrevistes a personatges de l’actualitat política, social, cultural, econòmica i esportiva del país. El programa s’emet des de fa dues temporades a Televisió Badalona.

La frase “de boca en boca” s’utilitza per expressar que una notícia, rumor o informació que circula i s’estén entre un grup de persones. És, per dir-ho d’una altra manera, la immediatesa de la circulació de la informació que passa d’una persona a una altra, i després a una altra. A més, també es pot utilitzar per significar que alguna cosa és objecte d’enraonies, de comentaris per part d’aquelles persones que han rebut la informació.

Direcció: Núria Coll i Marta Sànchez
Realització: Ricard Gaeta i Enric Cabañas
Perruqueria: Miquel Carreras

Emissió: dijous a les 22’30h.

Notícia apareguda a la Revista Bétulo

info