COLL AVALL. La Tribu de Tatiana Sisquella

Què hem menjat al llarg de la història? Què mengem, ara, que els nostres avantpassats no podien ni somiar? A través de la gastronomia, fem un recorregut per la història de Catalunya, amb la Núria Coll. I descobrim que, a taula, res ja no és el que era, però que la cuina catalana no té rival. Tots els dilluns a les 18'40h.

Clica aquí per escoltar-ho

EL SECRET DE L'ESTIU (2010)

Aquest estiu compartirem tants moments! Seguirem l'actualitat de molt a prop i l'entendrem amb en Joan Julibert, en Fidel Masreal, en Daniel Bech i en Jordi Galves.Tot i que és temps de descans, aquest estiu tenim moltes ganes de discutir. Ens encanta discutir! A Els Combats ens haurem de mullar: Llach o Serrat? Quin dels dos t'agrada més? Calça o tanga? Paella o fideuà? Rugby o futbol americà? Barcelona o Madrid? Prepara't per sentir autèntiques lluites! Al ring hi pujaran Iu Forn, Tatiana Sisquella, Laia Alzina, Xavi Morral, Laura Fa, Jordi Pallarès, David Balaguer, etc. 

A El Secret de l'estiu el professor youtube se n'anirà a la ràdio! Sabràs per què el cotxe et fa un soroll estrany, com pelar un fuet amb la Mama 2, sabrem si aquest any encara es porten les bosses de palla o fem el ridícul amb La Pontnou Xou Rum , entrarem a la cuina dels millors restaurants del país, ens diran què fer amb l'ordinador quan no troba xarxes wifi i espiarem el ditxós núvol de cendra. I serà un estiu inoblidable on coneixerem solters i solteres, trepitjarem cada rajola de Nova York i Buenos Aires i t'oferirem cursos intensius gratis d'anglès, francès, italià i alemany. 

I el 3 de setembre sabrem quin és El Secret de l'estiu! Avui no el podem ni imaginar...

Emissió: De dilluns a divendres de 16 a 19h

més info

EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO (Festius intrasetmanals) amb Núria Coll

“El matí de Catalunya Ràdio” dels festius continuarem apostant per l’actualitat i l’entreteniment. Parlarem amb els protagonistes del dia a través de connexions, entrevistes i la tertúlia i escoltarem les opinions dels oients. L’actiu-cantant Nina serà la nostra professora particular de veu a l’espai “Fes córrer la veu”. Viatjarem en el temps amb l’Anton Maria Espadaler,  farem el xafarder amb la mamarazzi, la nostra periodista del cor Laura Fa, i descobrirem els millors plats de temporada amb els restaurants catalans amb una estrella Michelín a l’espai Plats de primera. A més, ens curarem en salut amb els millors especialistes amb qui resoldrem tots els dubtes dels nostres mals.

Emissió: Festius intrasetmanals, de 11.00 a 14.00 hores

info

EL SECRET (2009-2010)

Des dels afectes, els diners, les il·lusions, els amics, la parella, prenent-nos el futbol amb humor, anant al cinema, ballant i sentint cançons, navegant per internet, descobrint tendències, mirant la televisió amb ulls riallers, viatjant amb esperit aventurer, reflexionant sobre el sentit de les coses, creant nous horitzons i buscant íntimament la felicitat. Tractant els fets amb rigor des de la vessant més pròxima i humana.

Emissió: De dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00 hores

info

LA CAÇADORA DE TENDÈNCIES

Núria Coll ens explica els principals fenòmens socials emergents que, de cop i volta, es posen de moda. Nous estils de vida, hàbits de consum i necessitats de la societat actual que s'estenen per tot el món.

Emissió: Dimarts, a les 17.40 hores

Tendències en el món de la literatura - 15 de setembre de 2009

info

LA NIT DELS IGNORANTS (estiu 2009)

A l'estiu els oients de Catalunya Ràdio continuaran formulant preguntes i oferint respostes. A La nit dels ignorants de l'estiu compartirem ignorància amb oients que a la mitjanit començaran el seu torn a la feina, oients que a aquella hora plegaran, oients que estaran de vacances, en destins nacionals, internacionals; oients de platja, oients de muntanya, oients que seran als xiringuitos, oients de Festa Major. Com és la comunitat d'ignorants a l'estiu? Ho podeu descobrir cada dia, de dilluns a divendres, a partir de la mitjanit. Aquest estiu, les nits a Catalunya Ràdio seran un espai per conèixe'ns, intimar i compartir, sense vergonya, aquelles preguntes que sempre ens hem fet i mai ens hem atrevit a formular.

Emissió: De dilluns a divendres de 00h, a 02h

Truca i participa: 93 201 74 74

ignorants@catradio.cat

Programa 1 d'agost de 2009 de 00h a 2 de la matinada

info

EDUQUEU LES CRIATURES (2008-2009)

Enceta la tercera temporada amb ganes d’abordar el tema més complicat del món: la conciliació de feina, vida, repartiment de tasques a casa i fer créixer les criatures.

Estrenem secció, titulada “Concilia... que?”, on abordarem histories reals de gent que aconsegueix el miracle de fer compatible tenir canalla, tenir vida propia i arribar a final de mes.

També convocarem els oients a triar les millors cançons de la història de la música relacionades amb la maternitat i la paternitat.

I continuarem intentant conciliar el que conciliem sempre, l’humor amb les ganes d’aprendre, les opinions dels experts amb les batalletes dels inexperts que fem el programa, que som simples aprenents d’educadors.

Realització: Carles Capdevila
Producció i redacció: Núria Coll
Col·laboradors: Lluís Gavalda, Trinitat Gilbert, Care Santos
Tecnic: Dani Expósito

Horari d’emissió: diumenge, de 09.00 a 10.00 hores
Festius intrasetmanals: a les 09.00 hores

El postpart, emissió diumenge 5 d'abril

info

EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO (2005-2008)

Catorzena temporada d’aquest magazín matinal, que s’ha convertit, amb els prop de mig milió d’oients de l’últim Estudi General de Mitjans, en el programa diari més escoltat de la història de la ràdio a Catalunya.

Comencem a les 7, amb el ja clàssic “Bon dia, són les set” de l’Antoni Bassas. Fins a les deu, notícies, entrevistes d’última hora o en profunditat als principals protagonistes de l’actualitat, l’analisi dels tertulians i el defensor de l’oient.

El programa combina l’actualitat amb l’entreteniment i l’humor. Treiem les unitats mòbils al carrer, per donar puntual informació d’incidencies o notícies a qualsevol hora. Amb Judit Mascó, parlem de moda i del món de la dona, i amb Xavier Vilà obrim una finestra a la societat americana i les seves curiositats. Aquesta temporada continuem comptant amb el professor Raimon Panikkar.

Al programa també trobeu un espai de participació on reflexionar sobre filosofia, al “Veritat o mentida?”. Cada dilluns posem a disposició dels oients els nostres especialistes Maria Martínez, Maria Jesús Comellas, Pere Font i Josep Lluís Merlos per tractar temes relacionats amb la psicologia, l’educació i la seguretat viària. Convidem un any més els oients a jugar amb l’”Enigmàrius” i anirem més enlla amb el “Superenigmarius”. Entrem a les aules, amb “Mestres”; us convidem a viatjar a “Baix cost”; us proporcionem la discoteca basica per a col·leccionistes dels diferents estils musicals i acabem de molt bon humor amb l’”Alguna pregunta més?”.

Direcció: Antoni Bassas
Sotsdirecció: Joan Garcia
Coordinació: Marta Falguera
Redacció: Sílvia Mateu, Quim Lladó, Adolf Beltran, Víctor Correal, Laura Duran, Montse Poblet, Oscar Callau i Núria Coll
Producció: Núria Ventura, Sandra Novillo i Marta Cristia
Internet: Angels Bronsoms

MESTRES

Cada quinzena, la Núria Coll entrarà a una aula i assistirem a classes de primaria, secundària, a la univeritat, etc., per explicar als oients els metodes que utilitzen els mestres per captar l’atenció dels seus alumnes i revisarem plegats com es fan les arrels quadrades, les passives en anglès o que deia Plató sobre el cos i l’ànima.

Mestres amb Ramon Pujolà

Mestres amb Mercè Carrera

Mestres amb Ramón Alcoberro

Mestres amb Carlos Pérez de Rozas

info

LA SUITE MASCÓ

Judit Mascó i Núria Coll presenten una revista de consells de moda i bellesa, que també aprofundeix en qüestions de salut física i mental, relacions personals, socials i laborals. L’espai també compta amb la intervenció de personatges rellevants vinculats al món de l’escena, les tendències i el glamour. Cada setmana es fa un ranquing desenfadat sobre temes d’interes general, pero amb un punt de vista femení.

Els 5 millors moments de la Suite Mascó

Amics amb dret a alguna cosa més

No m’agrada la parella del meu millor amic o amiga

info

REPORTATGES

L’equip de redactors d’”El matí de Catalunya ràdio” elabora cada setmana un reportatge per tractar en profunditat tot tipus de temàtiques.

Quan catalunya Ràdio era Beirut, un reportatge sobre la història del naixement de Catalunya Ràdio

Segur que vens de part del nuvi. Casament d'en Ramon i en Francesc a l'Escala.

La Comunitat. Reportatge sobre la vida dels drogodependents de Projecte Home

Quan a una persona li diuen escarabat. Reportatge sobre el mòbing immobiliari

La revolució de l’era d’aquari.

info

LA SEGONA R-PÚBLICA (estiu 2004)

La Segona R-Pública era el magazín d’estiu que substituia el programa “R Pública” que l’escriptor i periodista Joan Barril va dirigir i presentar entre els anys 2000 i 2005. La versió estiuenca, la Segona R-Pública va voler mantenir l’estil i el rigor informatiu del matinal.

Técnic: Quique Azcona
Subdirector: Josep Maria Miró
Redacció: Marc Martínez, Eugenia Riera, Anna Grabalosa, Idoia Estadella, Astrid Solé, Paula Molés.

Emissió: de dilluns a divendres de 7 a 12h.

Entrevista al diari Avui